Vi utbildar i hela landet

Stockholm

I Stockholm ligger våra utbildningslokaler hos TrueSec vid Oxtorgsgränd 2 mitt i centrala Stockholm. endast ett kvarter från korsningen vid Kungsgatan-Sveavägen. Följ Sveavägens vänstra sida i riktning mot Sergels torg tills du når Oxtorgsgatan. Cirka 25 meter in på Oxtorgsgatan finns en trappa på vänster sida och strax ovanför trappan hittar du TrueSec och D&T. Med våra 45 erfarna utbildare kan vi erbjuda högkvalitativa utbildningar i såväl klassrumsmiljö som på plats hos er. Vi företagsanpassar kursen för er om ni vill.

Boka här

Göteborg

I Göteborg är våra utbildningslokaler centralt belägna på Kronhusgatan 13, Anders Personsgatan 14 och Södra Hamngatan 17. Här möter du välutbildad och engagerad personal som sätter er i centrum. Här samsas konstnärer, pedagoger och tekniker i en lagom blandning för att möta era behov. För oss blir det därför naturligt att arbeta med företagsanpassade utbildningar utifrån de kompetensbehov ni har. Men självklart erbjuder vi även schemalagda kurser och distansutbildningar.

Boka här

Malmö

I Malmö finner du våra centralt belägna kurslokaler på Barkgatan 6 vid Drottningstorget och Drottninggatan 4B. Våra professionella utbildare tar hand om dig i en modern och avslappnad miljö. Naturligtvis kan vi även, utöver våra schemalagda kurser, skräddarsy utbildningar direkt efter era behov och genomföra utbildningen hos er.

Boka här

Övriga landet

D&Ts utbildningscenters ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö. I hela landet erbjuder vi därutöver utbildningar i våra kunders egna lokaler eller i externa lokaler i deras närhet. Detta gör det ofta såväl billigare som smidigare för våra kunder genom att de slipper resor och övernattningar.

Boka här

Kontaktuppgifter

Kenneth Thomas

Företagsadress

  • Dean & Thomas Företagsutbildning AB
  • Lojovägen 73
  • 181 47 Lidingö

Besöksadress Stockholm

  • D&T Företagsutbildning
  • Oxtorgsgränd 2 i samarbete med:
  • TrueSec
Kontakta oss