Kursstartsgaranti

Kursstartsgaranti

En extra försäkring på att din öppna kurs säkert blir av

Tack vare vår valfria tilläggsförsäkring som vi kallar för kursstartsgaranti kan ni alltid vara säkra på att er utbildning kommer att genomföras även om ni skulle bli de enda deltagarna.

Villkor

Er beställning måste överstiga 9 900 kr per dag (12 500 kr på programmering och nätverks kurser) exklusive kurslitteratur och moms. Det går bra att komplettera er beställning upp till garantibeloppet om det sker i god tid. Vi behöver få in er beställning senast 15 arbetsdagar innan kursstarten där ni anger att ni vill köpa en kursstartsgaranti. Vi kommer då att räkna ut vad den minsta summan blir för er att betala för att garantera kursstarten.
OBS! Det blir samma kursstartsgarantipris (9 900 kr eller 12 500 kr per dag) vid en eller flera deltagare, om ni inte bokat tillräckligt många deltagare för att täcka kurskostnaden.

Blended Learning
Kursstartsgaranti från 29 500 kr för hela kursen på våra 6 veckors Blended Learning kurser. Gemensamt för våra utbildningar är att vi alltid jobbar i små grupper, att vi hela tiden varvar teori med praktik och att vi fokuserar på just de delar vi vet verkligen används i arbetslivet.

Se även Företagsanpassad utbildning