Adobe InDesign

Skräddarsydd kurs för trycksaksproduktion och digital distribution

Vill du spara tusenlappar på att hålla mer av mediaproduktionen internt?
När du väljer en skräddarsydd kurs hos oss i InDesign kan ditt motiv t.ex. vara att du självständigt vill klara av att redigera företagets reklamblad, broschyrer eller prislistor och därmed slippa betala externt tusenlappar för ibland mycket enkla åtgärder. Allt är lätt när man vet och behärskar hur man gör!

För dig som redan kan InDesign men vill bli bättre

Om du vill bli effektivare och lära dig fler tips och trix som du som van användare av InDesign har daglig nytta av så fråga oss som har varit med från starten av InDesign 1999 (Adobe Certifierad lärare 2004-2017).

Oavsett om du aldrig tidigare arbetat i programmet eller om du är van användare
När vi anpassar din kurs gör vi det gärna baserat på ditt företags originaldokument, dokument som du sedan kan arbeta vidare med i InDesign på egen hand. Då kan vi dels komma med förslag till eventuella förbättringar och se vilka behov just du har för att nå ditt kursmål. Vid förberedandet inför kursen ingår en intervju med dig så vi vet att kursen läggs på rätt nivå.

Pris för skräddarsydd InDesign undervisning vardagar 9-16:

  • 7 900 kr per dag vid 1 deltagare när kursen sker i era lokaler
  • 11 500 kr per dag vid 2 deltagare när kursen sker i era lokaler
  • 12 900 kr per dag vid 3 deltagare när kursen sker i era lokaler
  • Vid andra omständigheter kan vi erbjuda en anpassad offert

För att hålla er skräddarsydda kurs i våra lokaler tillkommer 2 200 kr per dag, oavsett antal deltagare. Håller vi kursen hos er tillkommer resor och eventuella hotellkostnader till självkostnadspris om ni finns mer än 25 km från Stockholm.