referenser och resensioner

Referenser och recensioner

Bolagsverket

Bolagsverket logga

”Kursen har vidareutvecklat mitt kunnande i de båda programmen. Det var många aha-upplevelser under dessa två dagar.” Lina Näsström. ”Väldigt tydlig uppgörelse i förväg vad som skulle levereras; vad, hur, när, på vilket sätt. Det ingav förtrooende!” Madelene Granath. ”Han hade förstått vad vi behövde. Framförde det på ett bra sätt.” Catharina Öhman. ”Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha- upplevelser och mycket som är användbart för oss.” Siv Englevid.

Alla gick: InDesign och Photoshop företagsanpassade kurser


OKG AB

 

Gotland

OKG AB upplevde D&T som väldigt flexibla och tillmötesgående vad gällde anpassning av utbildning för att täcka in OKG ABs behov. Vi trivdes utmärkt hos er i er gemytliga kurslokal!
Sofie Loman

Gick: Adobe Acrobat XI Professional företagsanpassad kurs


 

iVisby Tryckeri AB på Gotland

Gotland

D&T Företagsutbildning skräddarsydde en 3-dagars fördjupnings utbildning i programmen Indesign/Illustrator/Photoshop för vår prepress-avdelning.
Vi var tre personer som deltog med lite olika kunskapsnivåer i botten, och vårt önskemål var framför allt att vi ville få en fördjupning och även en genomgång av nyheterna i Adobe Creative Cloud CC.

Kenneth Thomas är mycket engagerad och duktig pedagog som kan sin sak. Han lyckades verkligen ge oss många nya smarta verktyg för att underlätta och snabba på vårt dagliga arbete på tryckeriet.
Vi anlitar gärna D&T Företagsutbildning igen – kursen gav bra valuta!

Tack för effektiva och bra genomförda kursdagar på ett vintervitt Gotland!
Carina, Fredrik och Tommy


 

Bröstcancerföreningen Amazona i Stockholm

Lilja

Vi anlitade NTI företagsutbildning för en grundkurs i InDesign. Fyra personer som arbetar med vår tidning Amazonabladet genomgick grundkursen år 2010. Kursen var mycket bra och vi fick alla lära oss att jobba med InDesign på ett mycket bra sätt.   Kenneth Thomas som var lärare var otroligt bra, en fantastisk pedagog. Ett stort tack för en bra kurs säger Britt, Eva, Ingrid och Maria
När vi 2012 behövde fördjupningskunskaper i InDesign var det självklara valet NTI. Dock hade företaget då övergått till att heta D&T Företagsutbildning. Efter lite letande hittade vi det nya namnet. Nu blev det en fördjupningskurs i InDesign som två av oss som gick kursen 2010 genomförde. Fortfarande lika professionellt och bra.  Vi har lärt oss massor och kan spara mycket tid vid tidningsproduktionen tack vare den här kursen. Samma lärare den här gången och Kenneth är en sann pedagog och tycker om att lära ut. Han besvarade alla våra frågor med stort tålamod. Vi kan varmt rekommendera D&T som utbildningsföretag. Nu under våren har vi även bokat in oss på två olika kurser i Photoshop. Än en gång ett stort tack för en bra kurs från Eva och Maria.

Genomfört följande öppna Adobe kurser:

Adobe InDesign Grund och Adobe InDesign fördjupning


Stiftelsen Hotellhem i Stockholm

Curt

Referenser från oss
Vi har anlitat NTI för att genomföra data utbildningar inom två olika projekt. Först ett i samarbete med Stiftelsen för Internetinfrastruktur, ”Internet även för hemlösa”, där NTI utbildade våra handledare på ett alldeles utomordentligt sätt. Därefter med stöd från ESF, Europeiska socialfonden, ”08Kompetens”, som gick ut på att kompetensutveckla hela vår personal i bl a grundläggande datakunskaper och Officepaketet. Jag måste säga att NTI har skött båda de här uppdragen på ett mycket förtjänstfullt sätt, med lärare, som verkligen brinner av pedagogiskt nit, som kan göra det svåra mycket lättare, som får vår personal att förstå vilka finesser programmen innehåller och, inte minst, att stråla av självförtroende efter kurserna!

Curt Hägerklo, utvecklingschef vid bostadsföretaget SHIS

Genomfört följande Office kurser:

Outlook grund, Word grund, Word fördjupning, Excel grund, Excel fördjupning, PowerPoint grund, Datorkunskap samt flera företagsanpassade kurser


Hjelmér Konsult AB

Jan

Vi fick en företagsanpassad specialduvning på en dag i Photoshop.
Eftersom vi bara var två personer kunde Kenneth ägna sej med full kraft åt våra behov.
På så sätt kunde vi fylla alla luckor och räta ut alla frågetecken vi hade.
Mycket bra lärare och utmärkta övriga faciliteter.

Fantastsikt väl använd tid och pengar!

Jan Hjelmér, Hjelmér Konsult AB

Gick: Photoshop företagsanpassad kurs


Karlstads universitet

Lisbet

“NTI skräddarsydde en tvådagarsutbildning i Illustrator som helt utgick från de behov jag och min organisation hade. Min handledare var engagerad, tålmodig och mycket kunnig. Mina kunskaper i Illustrator var små och väldigt ojämna. Jag hade inget bra grepp om hur jag skulle använda mig av verktyget för att visualisera idéer.  Nu har jag en bra grund att stå på. Tack vare kursen kan jag med större säkerhet och effektivitet använda Illustrator för att visualisera och producera mina uppdrag.”

Lisbet Malmström, Karlstads universitet

Gick: Illustrator företagsanpassad kurs


 

"NTI:s kurser var bra, pedagogiska och har varit en stor hjälp. NTI Företagsutbildning har visat engagemang och de rekommenderas varmt" Erik Arnberg, Marketing Manager - Scandinavia ------------------------------------------------- Fred Butler Sweden AB - Member of The Linde Group Gick: InDesign grundkurs och InDesign fördjupningskurs

 


“Jag beställde en skräddarsydd utbildning av NTI om Illustrator. Som ensam deltagare lärde jag mig jättemycket på bara två dagar. Kenneth Thomas är en engagerande och stimulerande lärare, som uppmuntrade mig att testa mina gränser. På ett lekfullt sätt fick jag en bra grund i hur jag gör snygga diagram i Illustrator. Jag är nöjd.”

Sandra Grossman (redigerare på Svensk Bokhandel)
-------------------------------------------------

Gick: Illustrator företagsanpassad kurs


“Mycket bra kurs som jag starkt rekommenderar. Utbildningsledarn var grymt kompetent och pedagogisk. Som rutinerat anpassade tempot till vår individuella kunskapsnivå i gruppen. Vilket gjorde att jag genast kunde tillämpa mina nya kunskaper. TACK D&T”

Mano rekommenderar den här utbildningen
-------------------------------------------------

Gick: InDesign grundkurs


 

Ansvarig på D&T Företagsutbildnings anm: NTI-Företagsutbildning är sedan februari 2011 nedlagt men verksamheten fortsätter med samma lärare, regi och förutsättningar som tidigare fast nu heter vi D&T Företagsutbildning.

 


Ingmar @ nu förstar jag excel :-) En bra baskurs med en väldigt inspirerande lärare (Tack, Laszlo!).
Excel funktionerna blev presenterade på ett praktiskt sätt så att jag nu förstår att använda Excel i mitt arbetsliv.

Gick: Excel Grund

Peter @ Kursen uppfyllde verkligen sitt syfte
Jag gick grundkursen i Excel för att kunna använda mig av programmet på ett mer strukturerat sätt inom jobbet. Även om jag har jobbat i Excel tidigare så märkte jag snabbt att jag saknade kunskaper om hur man använder verktygen och formler på rätt sätt. Kurledaren gick igenom det som var viktigast i just mitt arbeta och jag lärde mig väldigt mycket på kort tid. Jag är väldigt nöjd med kursen!

Gick: Excel Grund


Nina C @ Denna kurs gav mig en bra grund för att nu kunna arbeta mer effektivt i Excel. Det var många praktiska övningar på en ganska enkel nivå där jag nu förstår hur man kan arbeta med funktioner samt vilka möjligheter som finns i Excel. Har tidigare arbetat en del i Excel men aldrig riktigt haft koll på hur och vad man egentligen skall göra . Denna kurs gav mig en del ”aha” som jag tror kommer att spara mig mycket tid framöver. Tack!

Gick: Excel Grund


Kate @ Bra kurs att ge grundläggande kunskaper i Excel.
Handledaren var mycket tydlig på att förklara logiken i Excel och att lära ut de grundläggande färdigheterna som krävs för att arbeta med Excel på vårt jobb. Tempot var anpassat till gruppen och läraren kunde svara på alla frågor vi hade. Alla de exemplen som användes i undervisningen verkligen hjälpte oss att förstå logiken bakom processerna så nu känner jag mig mycket mer självsäker med att använda Excel för att hjälpa mig organisera mitt arbete bättre. Kursen var både interaktiv och praktisk, vilket gjorde lärandet roligt och timmarna gick rätt fort! Lunch och fika pausen var också jättebra!

Gick: Excel Grund