Våra kurser inom DistansutbildningDistansutbildning

Vi erbjuder distansundervisning på alla våra kurser!

Hur går det till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Vi använder programmet Zoom som har miljontals användare och är mycket populärt inom bl.a. skolor. Du kan sitta på ditt kontor eller vara med hemifrån förutsatt att du har dator, mikrofon och en webbkamera.

All our Adobe and Office courses can also be delivered in English.

Anpassad distanskurs

En skräddarsydd distansutbildning bara för dig

Motiongraphics är ett område där det händer mycket, både tekniskt och konstnärligt. Kombinationen av vektorgrafik text och 3d skapar vägar för nya uttryck. I och med att Cinema 4d numera ingår i After Effects CC* kan man behöva en särskild introduktion i det nya arbetsflöde som detta medför. Kursen kan innehålla en rad mindre moduler där man lär sig olika delar av motiongraphics flödet.
Läs mer/Boka: Anpassad distanskurs

Personlig Blended learning

En blandning av distansutbildning och klassrumsundervisning

Med D&T:s koncept för Blended Learning får du det bästa av flera utbildningsformer. I klassrumsträffar får du snabb inlärning och möjligheten att se hur en van producent arbetar i programvarorna. Med hjälp av distansutbildning får du den träning, både teoretisk och praktisk, som är nödvändig för att omsätta dina kunskaper i reell kompetens. Det faktum att du har en lärare som följer din utveckling genom hela utbildningen innebär att du får det individuella stöd och den konsultation som gör att utbildningen blir anpassad till just dina behov.
Läs mer/Boka: Personlig Blended learning

Blended Learning Trycksaksproduktion

Blended Learning Trycksaksproduktion 4 veckor

Kursen riktar sig till dig som ska börja arbeta med eller som redan arbetar med trycksaksproduktion. Kanske som Orginalare, Informatör, Illustratör eller Grafisk formgivare men vi har egentligen inga begränsningar i den här kursen eftersom vi anpassar den helt efter dina personliga behov.
Läs mer/Boka: Blended Learning Trycksaksproduktion 4 veckor

Blended Learning Web Design

Blended Learning Web Design 4 veckor

Kursen riktar sig till dig som ska börja arbeta med eller som redan arbetar med Web Design. Kanske som Webredaktör, Formgivare, Illustratör eller Webutvecklare men vi har egentligen inga begränsningar i den här kursen eftersom vi anpassar den helt efter dina personliga behov.
Läs mer/Boka: Blended Learning Web Design 4 veckor

Eller välj en annan företagsanpassad kurs efter överenskommelse. Du kan även hitta D&T Företagsutbildning’s kurser på utbildning.se