Ledarskap med Dominique Lecapre

Försäljning och tillväxt med digitala lösningar

Kurslängd 1 dag

 

Målgrupp

För de flesta företag är försäljning en viktig fråga. Försäljningsintäkter hjälper att täcka företagets kostnader vilket bidrar till stabilitet i verksamheten och även möjligheten till tillväxt. Det finns bara tre sätt för ett företag att växa genom försäljning:

  1. Öka antalet kunder
  2. Öka det genomsnittliga transaktionsvärdet per kund
  3. Öka antalet transaktioner per kund

Med dessa förutsättningar är frågan hur man skapar ett försäljningssystem som fungerar optimalt i den digitala revolutionen vi befinner oss i idag. Denna endagskurs vänder sig till er som är entreprenörer, företagare, chefer i små och medelstora företag eller även er som har en mer operativ roll inom sälj och marknadsföring. Kursen visar er på ett konkret sätt hur ni kan bli mer konkurrenskraftiga för att förvärva och behålla era kunder med hjälp av digital affärsutveckling.

Syfte

Denna kurs syftar till att stödja deltagarna med kunskap om hur man arbetar med sin webbplats och värdeskapande för att öka intäkter.

Kursens innehåll

  • Att tydliggöra sin affärsmodell
  • Att arbeta med sin positionering
  • Att skapa en attraktionskraft
  • Säljpitch
  • Att ta fram en effektiv säljtratt för att förvärva och behålla kunder
  • Att omvandla sin säljtratt till en digital lösning

Metod

Denna kurs är en praktisk workshop där varje deltagare fokuserar på sin egen verksamhet. Kursen blandar föreläsningar och övningar så som att arbeta med sin positioneringsstrategi, använda olika onlineverktyg för digital marknadsföring samt att skapa en säljtratt för att förvärva och behålla kunder. Kursmaterial kan man ta med sig hem och det ingår 20 minuter Skypesamtal för gratis rådgivning efter kursen.

Dominique Lecapres kurser