Adobe InDesign

Adobe InDesign fortsättning 1 dag

Med Adobe InDesign får du en kombination av kreativ frihet, kraftfulla produktionsfunktioner och innovativt stöd för parallellpublicering. InDesign är dessutom nära integrerat med Adobe Photoshop, Illustrator och Acrobat så att du snabbt och säkert kan producera och leverera ditt material. Kursen håller ett högt tempo, tidigare vana- och praktisk erfarenhet av InDesign krävs. För vem? Utbildningen vänder sig till dig som redan är igång och producerar professionellt med InDesign och nu vill utforska programmet mer.

Denna kurs förutsätter att du tar med dig din egen bärbara dator, vi hjälper dig att konfigurera din dator inför kursen med de gruppanpassade övningarna och programvaran. Du har på så sätt kvar alla anpassade programinställningar och allt anpassat kursmaterial efter kursens slut. Vi utbildar även i äldre versioner om så önskas, fast då endast som företagsanpassad kurs för en eller flera personer.

Du får ett Diplom efter genomförd kurs.

Det här är en öppen kurs, datum och pris m.m. hittar du längre ner på sidan.

Kursens innehåll

Vår fortsättningskurs i Adobe InDesign är en inspirerande 1-dags intesivkurs för de som redan jobbar i programmet mer eller mindre dagligen. Innehållet baseras på att även ”elitspelare” behöver inspiration, träning- och vidareutveckling! Vi går bland annat in på djupet kring tryckfärdiga pdf original, mallproduktion och avancerade inställningsmöjligheter. Du lär dig också hitta nya alternativa tillvägagångssätt. Vi går också igenom nyheter & styrkor i senaste CC-versionen av InDesign.