Om oss utbildare på D&T

Vi har 50 lärare runt om i landet

Kenneth Thomas

Kenneth Thomas CEO och Webbredaktör på D&T

Kenneth Thomas var Desktop Publishing lärare på NTI-skolan mellan 1999 och 2004. Då var det klassrumsundervisning för vuxna med upp till 50 elever per klass. Utbildningen innehöll de grafiska programmen från Adobe: Photoshop, Illustrator, PageMaker (endast 1999), InDesign och Acrobat. Dessutom ämnena mediekommunikation, typografi, formgivning och trycksaksproduktion. Varje termin pågick drygt 5 månader och avslutades med ett stort trycksaksprojekt där eleverna fick dra nytta av alla kunskaper och erfarenheter de fått under utbildningen.

2004 blev Kenneth Thomas även ansvarig för NTI-Företagsutbildning och grundade ett av Sveriges första Adobe Authorised Training Centre. Han drev sedan den verksamheten fram till januari 2011 då han istället bildade eget bolag tillsammans med Kristen Dean (se nedan). Bolaget heter nu Dean & Thomas Företagsutbildning AB (D&T Företagsutbildning). Kenneth Thomas har själv utbildat över 500 företag genom åren med varierande antal deltagare. Han har fått goda utvärderingar och rekommendationer.

Kenneth Thomas har Adobe utbildningarna i Photoshop, InDesign, Illustrator och Acrobat. Efter avslutad kurs får man ett diplom.

Kenneth Thomas var den första i Sverige att bli Adobe Certified Instructor (2004-2017).

Kenneth Thomas äger 50 % av D&T Företagsutbildning.

Kristen Dean

Kristen Dean Developer och lärare på D&T

Kristen Dean har utbildat inom webb och multimedia sedan 1998 på bl.a. Medieskolan, PlanetX, NTI-företagsutbildning och Runö folkhögskola. Kristen Dean är grafisk designer, flash utvecklare, webb utvecklare och tidigare Flash och Dreamweaver evangelist på Adobe seminarier. Han producerar även sedan 2007 digitala interaktiva pedagogiska program för online skolböcker åt Stiftelsen Natur & Kultur.
Kristen Dean har utbildningar i Flash, Dreamweaver, webbproduktion och företagsanpassade kurser inom webb och multimedia. Efter avslutad öppen kurs i Animate eller Dreamweaver får man ett diplom med deltagarens, lärarens och utbildningsföretagets namn på. Ett bevis på att man gått en kvalitetskurs.

Kristen Dean äger 50 % av D&T Företagsutbildning.

Vi och våra andra lärare är specialister med stor yrkeserfarenhet och vana att utbilda inom:

  • Ledarskapsutbildningar
  • Webb Multimedia
  • Trycksaksproduktion
  • Microsoft Office
  • Nätverk/Linux
  • Programmering
  • Film och Video

Utbildare

Många av oss har samarbetat över tio år nu och vi är spridda över hela landet, men de flesta bor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla har vi stor erfarenhet av företagsutbildning, från grundkurser till avancerade företagsanpassade kurser inom respektive specialområde. De flesta arbetar produktivt inom samma område som de utbildar i men några av oss arbetar heltid som lärare.

Utbildningar

Våra utbildningar håller alltid hög kvalité. Varje öppen kurs hos oss efterföljs av en utvärdering och skulle det uppstå något missnöje med någon av våra kurser så åtgärdar vi det så snart det är möjligt. Vi har bred erfarenhet av företagsutbildning sedan 2004 då vi började utbilda med Adobe program. Främst var det Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash, Dreamweaver och Acrobat. Sedan dess har vi utökat vår lärarstab och utbildar sedan flera år tillbaka även inom nätverk, programmering och Officepaketet. Inom programmering har vi följande kurser: PHP grund, ASP.NET, HTML5 grund och vi erbjuder skräddarsydd utbildning i C++.

Kurser

6 ledarskapsutbildningar på olika nivåer.

Inom Film och Video har vi flera kurser i Adobe Premiere och Adobe After Effects.
Inom Data nätverk har vi en 2 dagars grundkurs som riktar sig till dig som behöver förstå dig på vad teknikern "pratar om" och vill kunna sätta upp ett eget enkelt nätverk.

Inom Linux och unix har vi en grundkurs, en kurs för dig som kan grunder och vill kunna administrera Linux/Unixsystem och dess vanligt förekommande program och tjänster samt en "Hands-On" kurs en dag full med praktiska övningar.

Inom webb och multimedia har vi flera kurser på alla nivåer.

Bland Microsoft Office programmen hittar du Excel, Word, Powerpoint och Outlook i vårt utbildningsutbud, även här erbjuder vi kurser på olika nivåer.

Välj gärna någon av våra öppna kurser om du/ni vill gå i grupp med andra företag eller kontakta oss för en offert på en anpassad kurs. Privatundervisning kan ske för endast en person eller för så många ni vill, vi är mycket flexibla och kan även komma till er om ni föredrar det.

Kurser inom Adobes programvaror

Kenneth Thomas (tidigare Adobe certifierad instruktör 2004-2017) har lång erfarenhet från yrkesliv och företagsutbildning. För att kunna bli Adobe certifierad instruktör måste man först vara certifierad expert på programmen man utbildar inom.

Fler lärare sökes

Om du är en erfaren välmeriterad och duktig lärare som söker fler utbildningsuppdrag så får du gärna kontakta oss, vi växer och är intresserade av fler samarbeten främst inom Data-IT eller Management.

Vi finns i hela Sverige ifrån Malmö till Luleå.
Välkommen in på hemsidan för att hitta vad som passar dig!