Om oss utbildare på D&T

Vi har 50 lärare runt om i landet

Kenneth Thomas

Kenneth ThomasCEO, ägare och Webbredaktör på D&T

Kenneth var digital medieproduktion lärare på NTI-skolan mellan 1999 och 2004. klassrumsundervisning för vuxna med upp till 50 elever per klass. Utbildningen innehöll de grafiska programmen från Adobe: Photoshop, Illustrator, InDesign och Acrobat. Dessutom ämnena mediekommunikation, typografi, formgivning och trycksaksproduktion. 2004 blev Kenneth ansvarig för NTI-Företagsutbildning och grundade ett av Sveriges första Adobe Authorised Training Centre. Januari 2011bildade han bolaget Dean & Thomas Företagsutbildning AB (D&T Företagsutbildning). Kenneth har själv utbildat över 500 företag genom åren med varierande antal deltagare. Kenneth har Adobe utbildningarna i Photoshop, InDesign, Illustrator och Acrobat.

Kenneth var den första i Sverige att bli Adobe Certified Instructor i InDesign och Photoshop (2004).

Kenneths kurser: Alla kurser inom bild och trycksaksproduktion

Kristen Dean

Kristen Dean Medielärare på D&T

Kristen Dean har utbildat inom webb och multimedia sedan 1998 på bl.a. Medieskolan, PlanetX, NTI-företagsutbildning och Runö folkhögskola. Kristen Dean är grafisk designer, Medieproducent, webbutvecklare och tidigare evangelist på Adobe seminarier. Han producerar även sedan 2007 digitala interaktiva pedagogiska program för online skolböcker åt Stiftelsen Natur & Kultur.


Kristen Dean har utbildningar i Adobe Premiere Pro, Adobe Premiere Rush, "Filma med mobilen", webbproduktion och företagsanpassade kurser inom webb och multimedia. Efter avslutad öppen kurs får man ett diplom med deltagarens, lärarens och utbildningsföretagets namn på. Ett bevis på att man gått en kvalitetskurs.

Kristens kurser: Filma med mobilen, Premiere Rush CC Företagsanpassad och Premiere Pro grundkurs

Mats

Mats LundkvistLedarskapsutbildning

Mats Lundkvist hjälper er att skapa hållbara förändringsresultat.
Hans bakgrund som förändringsledare och interim CEO gör att han vet vad som behövs för att genomföra en förändring.
Tycker du om att utmana dina tankar och bli provocerad i din bekvämlighetszon – då ska du lyssna på Mats. Vill du göra - och inte bara höra kloka tankar om förändring – då får du idéer och verktyg att använda direkt.

Mats kurser: Utveckla dig som ledare, Attrahera, behålla och utveckla generation Y och Leda i förändring

Jan

Jan LindqvistLedarskapsutbildning

Jan Lindqvist har arbetat som kommunikationschef på Arlanda (och Bromma) i 13 år och hanterat allehanda kriser med allt från rena olyckor och kriminalitet till ekonomisk kris och inte minst tsunamin. Han har föreläst om verklighetsbaserad krishantering bland annat på Försvarshögskolan, på UD och övriga Regeringskansliet, Riksdagskansliet och Folke Bernadotte-akademien. Tidigare biträdande informationschef i Försvarsmakten.

Jans kurs: Krishantering 2 dagar

 

Patrik

Patrik KjellinLärare i projektledning

Patrik Kjellin har mångårig erfarenhet av Digitalt projektledarskap. Han arbetar idag som VD och konsult på Proventis AB, ett företag som utvecklar och distribuerar projektverktyget BlueAnt. Tidigare har han arbetat 10 år på Projectplace där han verkade globalt som produktledare, föreläsare och konsult. Han har erfarenheter av projektverktyg, bl a från Projectplace (Projektplatsen) och Planview där han under lång tid verkat som produktledare och konsult. Nu finns möjligheten att ta del av hans erfarenheter, lärdomar och kunskaper.

Patriks kurser: Digitalt Projektledarskap, Rätt Projektverktyg, GDPR för projektverksamheter och Effektiv Projektplanering

Anna-Lena

Anna-Lena LindqvistLärare i infografik

Anna-Lena är en erfaren, kunnig konsult med unik kompetens inom infografik, informationsgrafik och nyhetsgrafik. Hon har gedigen erfarenhet från 10 år på Stockholms redaktioner inom dagspress (Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet) och veckotidning (Resumé och ETC Förlag) Har även jobbat länge med rörlig nyhetsgrafik på SVT och Aftonbladet TV7. Hon hjälper sina kunder med infografik som kan lyfta innehållet i en text, där samverkan mellan bild och text ökar förståelsen. Hon producerar allt från diagram, olika typer av kartor till avancerad infografik.

Anna-Lenas kurs: Infografik (Infographics) 2 dagar

 

Dominique

Dominique LecapreLärare i affärsstrategi

Dominique är medgrundare i det Englands baserade fastighetsinvesteringsföretaget Grounded Investment och han arbetar också som utbildare. Han har en yrkesbakgrund som är både bred och djup med en blandning av ledarskap och roller som är mer operativa inom digitala medier, sälj och marknadsföring. Den mix av kompetenser gör att Dominique har en verktygslåda med färdigheter i hur man leder företagets försäljnings- och marknadsföringsinsatser och hur man genom digitalisering kan optimera en kundresa.

Dominiques kurser: Försäljning och tillväxt med digitala lösningar, Internationell marknadsföring och Digital transformation

Lena

Lena Taavo Ekblom MS Office lärare på D&T

Lena erbjuder utbildningar och konsulttjänster inom Word, Excel, Outlook och PowerPoint som vänder sig till såväl den enskilda medarbetaren som olika grupper inom företaget. Behöver du hjälp med mallar i Officepaketet eller en skräddarsydd datautbildning så hjälper hon dig gärna. Lena har varit utbildare på D&T sedan starten 2011 och har alltid fått mycket goda recessioner från deltagarna.

Lenas kurser: Alla våra kurser inom Microsoft Office (tillsammans med flera andra lärare).

 

 

Dan

Dan Lageryd Medielärare på D&T

Dan Lageryd är fotograf och filmare, utbildad vid Fotoakademien på Konstfack i Stockholm. Under senare delen av 1990-talet och en bit in på 2000-talet drev han webb, multimedia- och animationsbyrån Hackson AB. Dan har en gedigen pedagogisk erfarenhet och har föreläst, handlett och undervisat på bland annat Stockholms Dramatiska Högskola och Konstfack. Dan Lageryd har lektorsbehörighet på högskolenivå.

Dans kurser: Adobe After Effects Grundkurs, Adobe After Effects för formgivare och Adobe Premiere Pro CC Företagsanpassad

D&T

 

Vi har fler lärare till våra över 50 kurser som inte nämnts här men som alla bidrar till vårt goda rykte och höga professionalism.

D&T har fått goda utvärderingar (Snittbetyg: 4,8 av 5) och fina rekommendationer genom åren.

 

D&Ts lärare är specialister med stor yrkeserfarenhet och vana att utbilda inom:

  • Ledarskapsutbildningar
  • Webb Multimedia
  • Trycksaksproduktion
  • Microsoft Office
  • Nätverk/Linux
  • Programmering
  • Film och Video
  • Adobes program

Utbildare

Många av oss har samarbetat över tio år nu och vi är spridda över hela landet, men de flesta bor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla har vi stor erfarenhet av företagsutbildning, från grundkurser till avancerade företagsanpassade kurser inom respektive specialområde. De flesta arbetar produktivt inom samma område som de utbildar i men några av oss arbetar heltid som lärare.

Utbildningar

Våra utbildningar håller alltid hög kvalité. Varje öppen kurs hos oss efterföljs av en utvärdering och skulle det uppstå något missnöje med någon av våra kurser så åtgärdar vi det så snart det är möjligt. Vi har bred erfarenhet av företagsutbildning sedan 2004. Sedan dess har vi utökat vår lärarstab och utbildar sedan flera år tillbaka inom Adobes program, nätverk, programmering, ledarskap och Officepaketet. Inom programmering har vi t.ex. : PHP, ASP.NET, HTML5 och vi erbjuder skräddarsydd utbildning i C++. Välj gärna någon av våra öppna kurser om du/ni vill gå i grupp med andra företag eller kontakta oss för en offert på en anpassad kurs. Privatundervisning kan ske för endast en person eller för så många ni vill, vi är mycket flexibla och kan komma till er om ni vill. Eller välj en anpassad distanskurs.

Kurser i klassrum eller på distans

Ledarskapsutbildningar på olika nivåer.

Inom Film och Video har vi flera kurser i Adobe Premiere och Adobe After Effects.
Inom Data nätverk har vi en 2 dagars grundkurs som riktar sig till dig som behöver förstå dig på vad teknikern "pratar om" och vill kunna sätta upp ett eget enkelt nätverk.

Inom Linux och unix har vi en grundkurs, en kurs för dig som kan grunder och vill kunna administrera Linux/Unixsystem och dess vanligt förekommande program och tjänster samt en "Hands-On" kurs en dag full med praktiska övningar.

Inom webb och multimedia har vi flera kurser på alla nivåer.

Bland Microsoft Office programmen hittar du Excel, Word, Powerpoint och Outlook i vårt utbildningsutbud, även här erbjuder vi kurser på olika nivåer.

Fler lärare sökes

Om du är en erfaren välmeriterad och duktig lärare som söker fler utbildningsuppdrag så får du gärna kontakta oss, vi växer och är intresserade av fler samarbeten inom t.ex. Data-IT, ledarskap och Management.

Vi finns i hela Sverige ifrån Malmö till Luleå.
Välkommen in på hemsidan för att hitta vad som passar dig!