Ledarskap med Mats Lundkvist

Attrahera, behålla och utveckla generation Y

kurs 1 dag

Målgrupp

Kursen vänder sig till chefer och ledare som har eller kommer få yngre medarbetare i sin organisation.

Det är "2016" och en ny typ av arbetskraft börjar sprida sig i dagens moderna organisationer. De är unga och intelligenta, oerfarna men ändå självsäkra. De är rastlösa multitaskers med stora sociala nätverk. De växte upp i en mångkulturell miljö och de passar inte in i en färdig gjutform. Några älskar dem och andra avskyr dem, men en sak är säker, vi kommer alla behöva dem för att säkerställa våra företag och organisationers överlevnad. Många är frustrerade och förstår sig inte på den nya generationen andra ser dem som en stor möjlighet för att vidareutveckla sig själva och företaget.

Kursen är baserad på flera års forskning och kommer ge dig som ledare och chef specifika färdigheter kring hur du skall attrahera, behålla och utveckla den yngre generationen av arbetstagare (Generation Y).

 

Efter vår workshop är målet att:

  • Du blir medveten om allmänna skillnader inom arbetsstyrkan och generationer
  • Du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar för yngre anställda, byggt på tre års forskning, intervjuer och samtal
  • Du får nöjdare medarbetare.
  • Kreativiteten släpps loss hos denna nya generation av anställda
  • Resultaten kommer att förbättras för varje generation medarbetare

Metod:
Energifyllda föreläsningar, diskussioner, tillämpningsövningar och gruppresentationer, konkreta färdigheter och mallar man kan ta med sig hem efter kursen.

 

Våra kurser inom Ledarskapsutbildning