Våra kurser inom film och videoproduktionFilmteknik och videoproduktion

Hos oss kan du få allt från en grundläggande utbildning för nybörjare till avancerade anpassade kurser för experter inom: Film och video produktion i programmen Premiere Pro och After Effects. Företagsutbildning med korta intensiva kurser (inte subventionerade för privatpersoner).

Filma med iPhone/iPad som ett proffs

Alla kan lära sig filma, vi lär dig hur proffsen gör

Filma med mobilen

Filma med mobilen 1 dag
Filma med mobilen är utformad som en inspirerande workshop där du får de bästa tipsen för att producera fungerande videoinslag med mobilen. Teori blandas med praktiska övningar. Kursen vänder sig till dig som exempelvis arbetar med kommunikation, marknadsföring och sociala medier och som vill lära dig att utnyttja filmverktygen som du redan har i din ficka.
Läs mer/Boka: Filma med mobilen

Adobe Premiere Pro företagsanpassad

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC Företagsanpassad

PREMIERE PRO CC Skräddarsydd kurs
Lär dig hantera, klippa, arbeta med Adobe Premiere Pro. Non-linear editing terminologi och grunder. Gränssnitt. Verktyg, tekniker och exportering av film.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC grundkurs 2 dagar

PREMIERE PRO CC NYBÖRJARKURS
Lär dig hantera, klippa, arbeta med Adobe Premiere Pro. Non-linear editing terminologi och grunder.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro fördjupning

Adobe Premiere Pro CC fördjupning

Adobe Premiere Pro CC fördjupning 2 dagar

PREMIERE PRO CC FORTSÄTTNINGSKURS
Klipptekniker fortsättning. Fördjupning i menyer och funktioner. Du lär dig bla. nesting, klipptekniker & multicamera editing.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro fördjupning

Eller välj en annan företagsanpassad kurs

Adobe Premiere Pro fördjupning

Adobe Premiere Rush CC företagsanpassad

Adobe Premiere Rush CC företagsanpassad

PREMIERE RUSH CC FÖRETAGSANPASSAD
Adobe Premiere Rush CC är ett användarvänligt enkelt program som passar perfekt för organisationer som vill arbeta med filmproduktion utan att behöva anlita proffs.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Rush CC företagsanpassad

Eller välj en annan företagsanpassad kurs

Adobe After Effects och Cinema 4D

Adobe After Effects Grundkurs

Adobe After Effects Grundkurs 1 dag

Sätt fart på logotyper, grafik, text och statistik, animera ett ansikte eller ge liv åt en karaktär. Låt förtexter, eftertexter och grafik snurra, studsa eller brinna. Åskådliggör komplexa samband, gestalta siffror och förhöj annan information med hjälp av någon av After Effects många olika animationstekniker. Förstärk och förbättra dina filmer med avancerad färgkorrigering och specialeffekter eller varför inte skapa en helt ny film, exempelvis utifrån ett gammalt fotografi, med hjälp av programmets virtuella kameror och lampor? Läs mer/Boka: Adobe After Effects CC Grundkurs

Eller välj en företagsanpassad kurs

Adobe After Effects och Cinema 4D

Adobe After Effects För formgivare

Adobe After Effects CC För formgivare 2 dagar

Är du AD eller formgivare? Med hjälp av Adobe After Effects kan du ge dina Illustrator och Photoshop-kompositioner liv och rörelse för parallellpublicering på sociala medier. Omslaget till tidskriften, trycksaken eller annonsen, allt kan animeras genom mer eller mindre avancerade tekniker. Din infografik och annan gestaltad statistik kan göras mindre statisk, mer underhållande och mer pedagogisk med hjälp av Adobe After Effects. Rendera, komprimera och utforma filer för publicering på aktuella plattformar. Läs mer/Boka: Adobe After Effects För formgivare

Eller välj en företagsanpassad kurs

Adobe After Effects och Cinema 4D

Adobe After Effects CC och Cinema 4D

Adobe After Effects CC och Cinema 4D 2 dagar

Motiongraphics är ett område där det händer mycket. Både tekniskt och konstnärligt. Kombinationen av vektorgrafik text och 3d skapar vägar för nya uttryck. I och med att Cinema 4d numera ingår i After Effects kan man behöva en särskild introduktion i det nya arbetsflöde som detta medför. Kursen innehåller en rad mindre moduler där man lär sig olika delar av motiongraphics flödet. Och i slutet sätts allt ihop i en projektövning då en kortare bumper med en packshot tillverkas. Läs mer/Boka: Adobe After Effects CC och Cinema 4D

 

Adobe After Effects och Cinema 4D företagsanpassad

Adobe After Effects CC Företagsanpassad

Adobe After Effects CC Skräddarsydd

Motiongraphics är ett område där det händer mycket, både tekniskt och konstnärligt. Kombinationen av vektorgrafik text och 3d skapar vägar för nya uttryck. I och med att Cinema 4d numera ingår i After Effects CC* kan man behöva en särskild introduktion i det nya arbetsflöde som detta medför. Kursen kan innehålla en rad mindre moduler där man lär sig olika delar av motiongraphics flödet.

*Vi utbildar även i äldre versioner om så önskas. Läs mer/Boka: Adobe After Effects CC anpassad

Eller välj en annan företagsanpassad kurs efter överenskommelse. Du kan även hitta D&T Företagsutbildning’s kurser på utbildning.se