Våra kurser inom film och videoproduktion

Hos oss kan du få allt från en grundläggande utbildning för nybörjare till avancerade anpassade kurser för experter inom: Film och video produktion i programmen Premiere Pro och After Effects. Företagsutbildning med korta intensiva kurser (inte subventionerade för privatpersoner).
Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC Företagsanpassad

PREMIERE PRO CC Skräddarsydd kurs
Lär dig hantera, klippa, arbeta med Adobe Premiere Pro. Non-linear editing terminologi och grunder. Gränssnitt. Verktyg, tekniker och exportering av film.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC grundkurs 2 dagar

PREMIERE PRO CC NYBÖRJARKURS
Lär dig hantera, klippa, arbeta med Adobe Premiere Pro. Non-linear editing terminologi och grunder.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro grundkurs

Adobe Premiere Pro fördjupning

Adobe Premiere Pro CC fördjupning

Adobe Premiere Pro CC fördjupning 2 dagar

PREMIERE PRO CC FORTSÄTTNINGSKURS
Klipptekniker fortsättning. Fördjupning i menyer och funktioner. Du lär dig bla. nesting, klipptekniker & multicamera editing.
Läs mer/Boka: Adobe Premiere Pro fördjupning

Eller välj en annan företagsanpassad kurs

Adobe After Effects och Cinema 4D

Adobe After Effects CC och Cinema 4D

Adobe After Effects CC och Cinema 4D 2 dagar

Motiongraphics är ett område där det händer mycket. Både tekniskt och konstnärligt. Kombinationen av vektorgrafik text och 3d skapar vägar för nya uttryck. I och med att Cinema 4d numera ingår i After Effects kan man behöva en särskild introduktion i det nya arbetsflöde som detta medför. Kursen innehåller en rad mindre moduler där man lär sig olika delar av motiongraphics flödet. Och i slutet sätts allt ihop i en projektövning då en kortare bumper med en packshot tillverkas. Läs mer/Boka: Adobe After Effects CC och Cinema 4D

Adobe After Effects och Cinema 4D

Adobe After Effects CC Företagsanpassad

Adobe After Effects CC Skräddarsydd

Motiongraphics är ett område där det händer mycket, både tekniskt och konstnärligt. Kombinationen av vektorgrafik text och 3d skapar vägar för nya uttryck. I och med att Cinema 4d numera ingår i After Effects CC* kan man behöva en särskild introduktion i det nya arbetsflöde som detta medför. Kursen kan innehålla en rad mindre moduler där man lär sig olika delar av motiongraphics flödet.

*Vi utbildar även i äldre versioner om så önskas. Läs mer/Boka: Adobe After Effects CC anpassad

Eller välj en annan företagsanpassad kurs efter överenskommelse. Du kan även hitta D&T Företagsutbildning’s kurser på utbildning.se