Våra Drönarkurser

Våra Drönarkurser

Allt från grundutbildning till avancerade anpassade kurser

Vi kommer framöver erbjuda många fler färdiga kurser men redan nu kan vi erbjuda anpassade kurser efter ert behov. Kontakta oss för mer information, offert och överenskommelse. Tel: 08-702 25 99 Mail: info@dot-foretagsutbildning.se

GRUNDUTBILDNING

Grundutbildning drönarkurs 4 timmar

Denna utbildning riktar sig mot dig som funderar på att köpa en drönare i ditt företag eller privat, eller som har nyss köpt en. Den ger en gedigen genomgång i regelverket, om hur man hanterar en drönare både utifrån handhavande och praktik med övningar ute i fält. 
Läs mer/Boka: Grundutbildning drönarkurs 4 timmar

JOURNALIST OCH FOTOGRAF

Journalist och Fotograf drönarkurs 1 dag

Drönarna erbjuder nya sätt att leverera bilder till en redaktion. För att säkra en långvarig och säker verksamhet måste redaktioner ha en bra förståelse om regelverk och drönarnas egenskaper, flygfotografiska möjligheter, men också hur man bygger en underhållsverksamhet. Denna utbildning belyser hur man fattar beslut för ett flygfotografiskt uppdrag, hur uppdrag genomförs och hur man underhåller drönarna.
Läs mer/Boka: Journalist och Fotograf drönarkurs 1 dag

MÄKLARE

Mäklare drönarkurs 1 dag

Efterfrågan på flygbilder av bostäder ökar. Utbildningen riktar sig mot mäklare och mäklarfirmor som vill satsa på att utveckla en bra och säker flygfotoverksamhet för att erbjuda toppklassiga flygbilder till sina kunder.
Läs mer/Boka: Mäklare drönarkurs 1 dag

FOTOGRAMETRI OCH 3D BILDER

Fotogrametri och 3d bilder drönarkurs 1 dag

Denna utbildning riktar sig mot industriella yrke som behöver snabb insamling av fotografisk information i industriellt syfte, såsom arkitektur, lantmäteri eller gruvindustri. Utöver regelverket för flyg fotografisk verksamhet ger denna utbildning basen till en effektiv och kvalitativ datainsamling från luften för att göra högupplösta markbilder, 3D modeller av byggnader, mm.
Läs mer/Boka: Fotogrametri och 3d bilder drönarkurs 1 dag

Eller välj en annan företagsanpassad kurs efter överenskommelse. Du kan även hitta D&T Företagsutbildning’s kurser på utbildning.se
Kontakta oss för mer information, offert och överenskommelse. Tel: 08-702 25 99 Mail: info@dot-foretagsutbildning.se